Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/52/103552/livetsabc.se/public_html/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/sitepress.class.php on line 4991 Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/52/103552/livetsabc.se/public_html/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/sitepress.class.php on line 4993 Företagscoaching | Coachinghuset Livets ABC

Kontakta oss

Tel: 070-306 85 81
Epost: info@livetsabc.se

Dela med dig

| More

Coaching tar dina medarbetare till nya höjder

”Stora förhoppningar skapar stora människor”

Att investera i bra datorer och annat material till företaget är viktigt, men det mest betydelsefulla är ju egentligen att investera i bolagets viktigaste resurs: personalen.

Antingen kan dina medarbetare coachas individuellt eller också i grupp. Oavsett coachingform så är målet att få dem att må bättre, tänka annorlunda och större och som en följd av det prestera bättre i sitt arbete. Alla företag behöver friska medarbetare som trivs med sitt jobb!

Med hjälp av våra certifierade coacher kommer dina medarbetare att gå djupt in i sitt inre för att hitta vägen till sin framtid och sina mål. Något som i sin tur kommer företaget till godo!

Varför inte börja med kick-off och en kurs med Intuitiv målning?

Kontakta oss på 070 3068581