Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/52/103552/livetsabc.se/public_html/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/sitepress.class.php on line 4991 Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/52/103552/livetsabc.se/public_html/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/sitepress.class.php on line 4993 Nyhet! Valeologi! | Coachinghuset Livets ABC

Kontakta oss

Tel: 070-306 85 81
Epost: info@livetsabc.se

Dela med dig

| More

Nyhet! Valeologi!

Vägen för att hitta sig själv igen

Vi erbjuder en ny metod i Sverige som heter valeologi. En specialiserad utbildning som finns bara i Tyskland och i Ryssland ger möjlighet att skapa snabbare förbättringar i människans livsupplevelse på alla plan! Valeologisk metod baseras på kunskap om medveten andning som laddar cellerna med informativ energi. Det genomförs i form av en ceremonial behandling som modulerar din hälsa, relationer, ekonomi mm.

Hundratals människor har redan blivit hjälpta till ett bättre liv på alla plan och även föryngring på cellnivå. Många har fått förnyade tankeprocesser och ett nytt perspektiv på tillvaro som i sin tur har frigett mycket energi. Många fick uppleva även ett avsevärt förbättrat ekonomiskt välstånd!

Vid ditt besök hos oss ingår konsultation, en valfri ceremoni och ett coachande samtal  i olika steg. Vi tar emot dig  på Härlandavägen 7, hus 2 i Göteborg.
Hjärtligt välkommen!
Anna Björk, cert. livscoach, valeologe och utbildare

För bokning ring gärna: 070/ 306 85 81