Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/52/103552/livetsabc.se/public_html/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/sitepress.class.php on line 4991 Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/52/103552/livetsabc.se/public_html/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/sitepress.class.php on line 4993 Privat | Coachinghuset Livets ABC

Kontakta oss

Tel: 070-306 85 81
Epost: info@livetsabc.se

Dela med dig

| More

Modulera ditt eget liv

De flesta människor känner igen sig i ett tillvaro där livet inte alltid går som det ska. Vad har du för drömmar och mål i livet? Är det något viktigt som Du har glömt? Vad har Du för livsuppgift? Idag är det många som ställer sig dessa frågor dagligen. Men det är inte alltid så lätt att hitta svaren själv! Ibland behöver man hjälp på traven för att lyckas ta sig igenom olika utmaningar i sitt liv!

Energidonator är ett ord som vi har myntat ut. Efter flera års studier har vi kommit fram att om människa inte har tillräckligt med sin Energi Qvot så kan hela livet påverkas och även avstanna helt. Det resulterar i Din hälsa, Ditt jobb, Dina relationer, Din ekonomi!

Möte med klienten sker i form av ett samtal, behandling, ceremoni kombinerat med läkande musik och visualisering i olika steg. Det hjlälper Dig att få kontakt med din Energi Qvot och Ditt liv kan börja flöda ut på nytt!

Läs mer vad vi kan göra för dig under fliken Metod eller kontakta oss.

Kontakta oss på 070 3068581