Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/52/103552/livetsabc.se/public_html/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/sitepress.class.php on line 4991 Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/52/103552/livetsabc.se/public_html/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/sitepress.class.php on line 4993 Familjecoaching | Coachinghuset Livets ABC

Kontakta oss

Tel: 070-306 85 81
Epost: info@livetsabc.se

Dela med dig

| More

Coaching för ett mer harmoniskt familjeliv

Familjecoaching är en form av coaching som blir mer och mer vanlig. I dagens stressiga samhälle med alla måsten är det tyvärr alltför ofta som det uppstår gnissel i familjemaskineriet. Vi får inte tillräckligt med tid tillsammans för att umgås och bara vara – livet på hemmaplan ser helt enkelt inte ut som vi önskar.

Ni får professionell vägledning, antingen enskilt eller i par, där vi tillsammans utforskar ditt och din partners inre önskningar för att hitta vägen till en bättre framtid för familjen och ett önskvärt sätt för er att vara som föräldrar.

Vi hittar en gemensam bild av hur ni vill ha det i er familj och fokuserar på den bilden för att sedan hitta lösningar och konkreta steg för att uppnå det. Målet är en välmående familj där ni tillsammans kan leva och vara lyckliga. Ökad livskvalitet och ingen mer skadlig stress.

”Det spelar ingen roll hur länge vi har suttit fast.. när vi väl en gång har blivit medvetna om vår förmåga att känna kärlek och lycka.. då har ljuset tänts!”

Kontakta oss på 070 306 85 81