Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/52/103552/livetsabc.se/public_html/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/sitepress.class.php on line 4991 Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/52/103552/livetsabc.se/public_html/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/sitepress.class.php on line 4993 Om företaget | Coachinghuset Livets ABC

Läs mer om

Kontakta oss

Tel: 070-306 85 81
Epost: info@livetsabc.se

Dela med dig

| More

Livets ABC

”You are what you believe you are! Humans are powerfull magicians!”

Grundaren till företaget Coachinghuset Livets ABC, Anna Björk, har en lång gedigen bakgrund i sitt yrke som valeologe (specialist utbildning som finns bara utomlands bla i Tyskland och Ryssland). Valeologi bygger på kunskap och lära om medveten andning som laddar cellerna med informativ energi. Anna är även certifierad livscoach, utbildare och musiker som jobbar tillsammans med olika specialister och yrkesfolk.

Vi erbjuder allt från individuella samtal med existentiella frågor och behandlingar till  kurser och workshops. Vi har även börjat arrangera resor till speciella platser som Altaj berget (kallat av Tibetanerna ”Världens centrum”) och Bajkal sjön. Där erbjuds internationella seminarier i högre personlig utveckling. Vi besöker ”Svävande kloster” som finns på en ö, marknaden med hantverk, ädelstenar och sniderier, vattenfall, en speciell båttur på en av världens djupaste och renaste sjö Bajkal.

Tanken bakom företagets verksamhet är att alla människor ska kunna leva sitt liv meningsfullt i samklang med sitt hjärtas musik!

Hjärtligt välkommen till  Livets ABC!

Hälsar Anna Björk

företagets grundare, utbildare, valeologe, certifierad livscoach, livskonstnär, musiker