Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/52/103552/livetsabc.se/public_html/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/sitepress.class.php on line 4991 Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/52/103552/livetsabc.se/public_html/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/sitepress.class.php on line 4993 Presentation | Coachinghuset Livets ABC

Kontakta oss

Tel: 070-306 85 81
Epost: info@livetsabc.se

Dela med dig

| More

Coaching för ett rikare liv på alla sätt!

På Livets ABC erbjuder vi Supervision för psykologer och coacher. Vi har även utvecklat en Relax-visualisering metod för människor som har tappat sin livsenergi. Coaching är en väg att hitta tillbaka till sitt liv igen, ändra sina tankemönster och handlingar. Det viktigaste av allt är konsten att fokusera på det positiva energiflödet.

Kunskap om medveten andning (valeologi) som laddar cellerna med ny informativ energi hjälper Dig att få helt annat perspektiv! Du får speciella tekniker som hjälper dig både i Din vardag och även då Du eventuellt kommer att ställas inför svårare utmaningar i livet. Vi hjälper Dig att modulera även Dina konkreta handlingar som kommer att leda Dig till en verklig förändring som Du önskar i din livssituation.

Vi använder oss vid ömsesidigt behov av vissa kreativa tekniker som intuitiv målning och ”mindmusic” för att frigöra skapande process. En djupdykning i Ditt inre kan leda Dig vidare till nya höjder i livet!

Anledningen till att vi valt att kalla oss Livets ABC är att vi vill hjälpa dig att upptäcka Ditt livs ”ABC” – finna de rätta byggstenarna för att modulera din framtid som du vill ha den.