Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/52/103552/livetsabc.se/public_html/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/sitepress.class.php on line 4991 Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/52/103552/livetsabc.se/public_html/wp-content/plugins/sitepress-multilingual-cms/sitepress.class.php on line 4993 Expressen 2012-12-13 | Coachinghuset Livets ABC

Kontakta oss

Tel: 070-306 85 81
Epost: info@livetsabc.se

Dela med dig

| More

Livets ABC Coachinghuset

”Hjälper människor att finna sin rätta väg i livet”

De flesta människor känner igen sig i en stressig tillvaro där livet går i ett. Coaching är en väg att hitta tillbaka till sitt liv igen, ändra sina tankemönster och fokusera på det positiva energiflödet. Ibland behöver man hjälp på traven för att lyckas ta sig igenom svåra problem.

Vi får tag i Anna Björk, 47 årig kvinna, som driver företaget och beskriver verksamheten mer, samt sin spännande bakgrund hon har inom olika branscher.

Om Livets ABC

På Livets ABC erbjuds Supervision för psykologer och coacher samt även olika Coachingmetoder för stressade eller utbrända människor bland annat med hjälp av en metod kallad Relax-visularisering. Man kombinerar då samtal, läkande musik och visualisering i olika steg. Företaget tar emot både privatpersoner, grupper,familjer och företag. Inför ett första möte ber man ofta klienten att förbereda en fråga som berör det tänkta ämnet som kan röra hälsa, jobb, relationer med mera, för att sedan hjälpa till att ”modulera” personens framtid.

- När vi tillsammans med klienten modulerar framtiden så krävs det ibland att befinna sig i ett speciellt meditativt tillstånd för att nå sitt djupare plan, berättar Anna.

Bakgrund

Grundaren till företaget Anna Björk har en lång gedigen bakgrund i sitt yrke som valeologe (specialist utbildad i Ryssland) som bygger på kunskap om medveten andning som laddar cellerna med informativ energi. Anna är även certifierad livscoach. I utbildningssyfte gör Anna varje år resor till olika platser i världen, samt att hon även arrangerar resor för andra i samma syfte. I Altajberget (kallad av Tibetanerna ”Världens centrum”) och vid Bajkalsjön har hon varit flera gånger och är där ett känt ansikte för många, då hon deltagit i TV-program, samt anordnat seminarier och ceremonier i sitt yrke som livscoach.

- På mina resor söker jag efter urgamla kunskaper kring människors liv och metoder för att vidga mina vyer och utvecklas ännu mer i mitt arbete med att hjälpa människor i deras unika situation i livet, förklarar Anna.

Anna beskriver sig själv som internationell och mångdiminsionell person. Anna är även utbildad musiker och pedagog vilket är en stor tillgång i arbetet.

- Jag vet att musik påverkar människor på väldigt många sätt. Vissa vibrationer och ljudvågor har en läkande effekt på oss människor. Vid möten med mina klienter jobbar jag mycket med en speciellt skriven musik med särskild frekvens och puls, säger Anna.

Sagor för vuxna

Anna skriver även sagor för vuxna, i syfte att väcka upp det innersta hos människor. Sagorna har blivit väldigt populära och många ser texterna som läkande.

Ur boken ” Matta som själva livet har vävt”.

…Hon överfylldes av nyfikenhet och gick framåt. Berg-giganter erbjöd Henne sina sluttningar för att Hon skulle kunna komma upp och se sig om. Ljusets myriader genomsyrade allt runt omkring. De fick nu sina egna liv och försökte tränga lekande in i allt! Dessa glada prickar har Solen skickat ner för ett skådespel på naturens teatergolv! Hon stod länge och beskådade denna föreställning. Ja, nu triumferade Hon själv! Det var Livets segertriumf!…

- Om själen mår bra och är vacker då är utsidan det också, avslutar Anna.

För mer information, samt ta kontakt med företaget kan du besöka hemsidan http:// www.livetsabc.se